Vrijwilliger van de maand augustus 2021

Greg - fietsmaatje, zwemmaatje en chauffeur -

Greg Mulder is 68 jaar en doet al lang vrijwilligerswerk bij Marente. Hij werd vrijwilliger in 2010 en deed dat tot 2012. Daarna is hij er zes jaar er tussenuit geweest en in 2018 weer begonnen.

Fietsen, zwemmen en chauffeur van de rolstoelbus
Greg fietst één keer per week met een bewoner van Berkhout op de duofiets. Als het weer mag gaat hij weer als zwemmaatje aan de slag en als het nodig is stapt hij ook in de rolstoelbus, om als chauffeur bewoners rond te rijden. 

Vriendelijke collega's en bewoners
Fijne herinneringen had Greg aan de collega's en bewoners van Berkhout. Dat is de reden dat hij in 2018 weer terug kwam om daar vrijwilligerswerk te doen.

Doorgaan tot hij niet meer kan of mag
Greg is nu 68 jaar en gaat het liefst zo lang mogelijk door met vrijwilligerswerk doen. 'Tot ik niet meer kan of mag', aldus Greg.

Denk jij er ook over om vrijwilliger te worden? Twijfel niet en doe het gewoon! Je hebt namelijk niets te verliezen, alleen maar te winnen. Zo werken we allemaal samen mee aan de gezondheid van Nederland.

Vrijwilligerswerk bij Marente
Kijk hier voor de laatste vrijwilligersvacatures op: vrijwilligerswerk in Berkhout en alle vrijwilligersvacatures van Marente op: vrijwilligerswerk bij Marente

Meer informatie
Voor meer informatie over wat vrijwilligerswerk bij Marente zo leuk maakt en hoe het werkt, ga je naar vrijwilligerswerkbijmarente.nl.

Marente logo

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten