Daarom vrijwilligen

Vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet er iemand écht een plezier mee en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen! 

Als vrijwilliger maak je het verschil

Vrijwilligers maken van iedere dag weer een mooie dag voor de bewoners van onze locatie. Je kunt op verschillende manieren vrijwilligerswerk doen bij Marente. Als persoonlijke buddy of maatje onderneem je van alles samen met een bewoner. Je drinkt gezellig samen wat, maakt een praatje of je legt bijvoorbeeld uit hoe een tablet werkt. Je kunt ook samen een wandelingetje maken.

Je doet vrijwilligerswerk dat bij jou past

Het zijn vaak kleine, simpele dingen waarmee je mensen blij kunt maken. Bij Marente bieden we je veel vrijheid in de manier waarop je je vrijwilligerswerk invult. Wat zou jij willen doen als vrijwilliger? Heb je een leuk idee voor bijvoorbeeld een nieuwe activiteit? Dan horen we dat graag. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen. 

Je krijgt er veel voor terug

Allereerst natuurlijk ontzettend veel liefde, waardering en eer voor je werk! Verder kun je ook het volgende verwachten: 

  • Interessante workshops voor vrijwilligers
  • Reiskostenvergoeding, aanvullende ongevallen- en WA-verzekering
  • Als er iets te vieren valt, vier je het met ons mee
  • Gratis lidmaatschap van Marente
  • Een uitstekende aanvulling op je CV

Daarom bij Marente

Op de locaties van Marente wonen in totaal ongeveer 1.000 ouderen. Naast goede zorg willen wij dat deze mensen tot de laatste dag een zinvol leven te ervaren. De hulp van vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Als je bij Marente komt vrijwilligen, dan weet je zeker dat je werk ertoe doet. Je geeft zin aan het leven van anderen. En misschien ook wel een beetje extra aan dat van jezelf. 

Marente logo