Vrijwilliger(s) van de maand december 2021

Jos en Willemien - handwerkclub en creatieve club -

Jos, 76 jaar oud en vrijwilliger sinds 2012
Willemien, 79 jaar oud en vrijwilliger sinds 2015

Jos en Willemien zijn de creatieve dames van Van Wijckerslooth.

Wij begeleiden samen de handwerkclub en de creatieve club met veel plezier. Jos is sinds 2012 vrijwilligster: "Dit deed ik in die tijd naast mijn huidige baan als boekhoudster. Ik miste in mijn baan het sociale aspect en een soort voldoening om wat te kunnen betekenen voor een ander."

Willemien is sinds november 2015 actief als vrijwilligster: "Het is ontstaan door de Nationale Burendag, waarbij ik ondersteuning bood in van Wijckerslooth om mijn buren, de bewoners, te voorzien van koffie met wat lekkers. En dat is niet onopgemerkt gebleven, ik werd benaderd om vrijwilligerswerk te doen, en daar hoefde ik niet over na te denken. Ik woonde in die tijd net in Oegstgeest met mijn man en wilde graag Oegstgeest meer leren kennen en ook mijn vrije tijd nuttig te besteden."

Jos en Willemien: "Wij samen zijn een goed koppel, bieden een luisterend oor waar nodig en doen dit met veel enthousiasme en de club is ondertussen gegroeid. Het is een leuke samenkomst met de dames van het huis. Het voelt eigenlijk een beetje als familie."

Marente logo

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten